Ett par av våra lotsarLotsAkuten AB startade i januari 2010. Vi är ett etablerad bemanningsföretag för lastbilschaufförer och terminalarbetare.

I dagsläget är vi ca 20 anställda, som alla har minst körkortsbehörigheten C CE. Vi strävar efter att ha så bred kunskap som möjligt för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.

Vi finns på Schenker BTL, DHL, Coldsped, Bring med flera företag.

FÖR BOKNING AV PERSONAL RING: +46 322 28 52 40

 

Historik

LotsAkuten AB startade som nämnts ovan i januari 2010.

Tidigare fanns vi på marknaden under namnet MKL Lotstjänst AB som startade 2003. Namnet kom till genom våra 3 barn (Marcus, Kim & Linda). Det var Kim som kläckte den idén.

Jobben rullade på och 2004 startades även MKL Expresstranport i Vårgårda, som skulle hjälpa till med expresstransporter av gods som blivit kvarglömt, eller där det fanns för mycket gods och inga bilar. 2008 kom krisen som drabbade hela Sverige. Vi valde att lägga företaget.

Krisen vände och kunderna bad att vi skulle starta upp igen. Så 2010 började vi med LotsAkuten AB.

 

 

Senaste nytt:
Senaste inlägg:
Karta:

Här finns vi.

Click to open a larger map

Klicka i kartan för större format!

Prenumerera:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från LotsAkuten! Det är gratis och du kan säga upp prenumerationen inifrån ett av våra utskick när du vill.Du får ett e-brev med en aktiveringslänk när du prenumererat. Kontrollera din inbox eller skräppostbox för att aktivera prenumerationen.

Besöksräknare:
  • 2299Detta inlägg:
  • 108147Läsningar:
  • 83336Besökare:
  • 0Besökare online: